Mi kerüljön idén a Karácsonyfa alá?

Onnantól, hogy az első adventi gyertyán fellobban az apró láng, máris indul a fejtörés, hogy idén kinek mit adjunk karácsonykor ajándékba. Vajon minek örülne a megajándékozott?

Ha valami izgalmas, játékos és egyben fejlesztő dolgot szeretnénk ajándékozni - egyenesen hazai fejlesztőktől -, akkor a Castle of Mind a tökéletes ajándék. A játék kisebbeket és felnőtteket is ugyanúgy szórakoztat és leköt, fejtörésre késztet, örömteli együtt töltött pillanatokhoz vezet.

A Castle of Mind 2019 májusában látott napvilágot Magyarországon. Mi sem bizonyítja jobban népszerűségét, mint hogy még abban az évben több díjat megnyert és helyezést ért el olyan rangos megmérettetéseken, mint a Társasjáték Olimpia, a Mensa Hungariqa Verseny, vagy az Ország Játéka verseny, ahol elhozta a közönségdíjat a családi társasjáték kategóriában.

A játék azóta is nagy népszerűségnek örvend mind a kicsik, mind a nagyok körében. Az izgalmas párbajokon minden pillanatban új helyzet alakul ki, az egész táblára figyelni kell, és előre gondolkodni. Képes annyira lekötni a játékosok figyelmét, hogy szinte a külvilág is megszűnik a számukra. Azon túl, hogy szórakoztató, ráadásul számtalan gondolkodással és figyelemmel kapcsolatos készséget is fejleszt.

Tökéletes ajándék, ha izgalmas, fejlesztő, elegáns és hazai terméket szeretnénk ajándékozni.

Castle of Mind társasjáték

Olvasd el többi cikkünket is:

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Vissza a kőkorba! – különleges babák különleges gyerekeknek »

Szerezd be még most a következő hetek Youtube-sztárjait! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben