Mi is ez a BOOKR Kids mesetablet?

Hallottál már a legújabb mesetabletról? Egy olyan teljes értékű androidos táblagépről van szó, ami egy 6 hónapos előfizetéssel rendelkezik a BOOKR Kids mesetár tartalmaira. A mesetár folyamatosan frissül, hétről-hétre újabb meséket olvashatsz. A BOOKR Kids alkalmazás egyfajta „élő mesekönyv”, amely lehetővé teszi a történetmesélés új, interaktív formáját, miközben a tanulás lehetősége sem vész el.

Ahogy belépsz a Bookr Kids alkalmazásba, felül találsz egy menüsort. A kategória menüből kiválasztahatod, hogy milyen típusú mesét szeretnél. Több féle mese közül is választhatsz: esti mese, állatmese, klasszikus vagy regény! Az életkor menüben ki tudod válaszatni gyermeked életkorának leginkább megfelelő meséket. A nyelv menüben pedig a magyar nyelv lesz automatikusan elérhető.Amikor kiválasztottad a polcról a megfelelő mesét, (ha már korábban letöltötted az alkalmazásból) akkor az elolvasásra kell kattintani.Innetől kezdve olvashatod a mesét! Beállíthatod a bal alsó sarokban, hogy automatikusan lapozzon vagy te magad manuálisan fogsz továbbhaladni. A mese közben mozgó képek színesítik és teszik élethűbbé a történeteket. Ha pedig hosszan megnyomod a szöveget, felolvasva hallgathatod végig a mesét!Olvasd el többi cikkünket is:

Játék kint vagy bent? »

A szerepjátékok fontossága »

Pszichológus válaszol: kilövésre felkészülni, irány az első osztály! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném