Mire vágynak a gyerekek idén karácsonykor?

Az amerikai Walmart minden évben tesztelésnek veti alá az újonnan megjelent játékokat, méghozzá gyerekek által. Ez az idei évben sem maradt el, így toplistáiból megtudhatjuk, mire vágynak igazán a gyerkőcök. Ha nem tudjuk, mi kerüljön majd a fa alá, innen nyugodtan puskázhatunk.

Nem meglepő, hogy a televízió képernyőjéről megismert figurákkal ellátott játékok külön kategóriát kaptak. Ezek a játékok mindig is népszerűek voltak, hiszen a gyerekek szívesen foglalkoznak kedvenceikkel a mesenézés idején kívül is. A közönségkedvenc a Jégvarázs 2 Elsáját megelevenítő baba lett, de feltűnik még a listán az évek óta népszerű Mancs őrjárat és a természetesen csak nagyobbaknak ajánlott Csillagok háborúja univerzum is.

A kütyü kategória alapján már le sem tagadhatnánk, hogy ez a listát a 2000 után született Z és Alfa generációk ízlése alapján állították össze. ASMR hangrögzítő szett, tartalomgyártásra is alkalmas kamera állvánnyal, Instax mini polaroidos fényképező és androidos tablet az, ami kielégíti a gyerekek technológiai igényeit.

A technika fejlődése a klasszikus játékokban is változásokat hozott. Az interaktív játékok kategóriájában az igazi királylányoknak való Disney hercegnős fésülködőasztal és Barbie istállószettje mellett már természetesen ott találjuk a robotizált plüssállatokat ¬– például második helyen rögtön a Little Live Pets Potyi, a flamingó nevű játékát.

Újabb kategória a kicsomagolás és a zsákbamacska izgalmát kínáló, meglepetéseket rejtő játékoké. Ebben találunk karmokkal felszerelhető teherautót, a Treasure X széria egy újdonságát, de tojásból kikelthető tündéreket vagy a hatalmas plüss állatfejekben megbúvó babákat is – így minden gyerkőc a saját ízlésének megfelelő meglepetésre számíthat.

A listáról a gyerekeket jól átmozgató kültéri játékok és a klasszikusabb, képernyőmentes játékok sem hiányozhatnak. Előbbiben rollerek, hoverboardok, beleülős teherautók és a Nerf játékfegyverei hódítanak, míg utóbbiban olyan társasjátékok szerepelnek előkelő helyen, mint egy felújított tic-tac-toe, egy formázható homok-készlet vagy a kicsiknek tervezett játékzongora és tűzoltóautó. Reméljük, a lista alapján sikerül ötleteket meríteni, és mindenki izgalommal tekinthet az ünnepek elé!

Olvasd el többi cikkünket is:

Játék az egészséges talpakért »

Farsangi hagyományok – hagyományos jelmezek »

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben