Mit hozzon a nyuszi? Húsvéti ajándékötletek

Nyuszi, hímes tojás, locsolóvers, tojásvadászat… néhány szó, de mindenki egyből tudja, melyik ünnephez kapcsolódnak: a húsvéthoz. A tavasz „Mikulása” nem más, mint a húsvéti nyuszi, akivel bizony előfordulhat, hogy tanácstalan ajándék ügyben. A következő húsvéti játékcsokorral szeretnénk a nyuszi segítségére sietni, hogy biztosan hatalmas mosolyt tudjon varázsolni a gyerekek arcára.

Igazi helyett plüss tapsi

Ha a gyerekek mindig is arra vágytak, hogy legyen egy saját nyuszijuk, de az otthoni környezet nem alkalmas arra, hogy élő nyuszit tartsatok, a plüss nyuszik jó alternatívát jelenthetnek. A legkisebbek által szeretett „Hol a baba? Itt a baba!” játékhoz és az álmok őrzéséhez Kukucska nyuszi szegődhet a picik mellé. Ha pedig egy interaktív, nyuszi hangot adó, aranyosan lépegető pajtásra vágynak a kicsik, Betsy nyuszi a legjobb választás.

 sup

Tojásvadászat másképp

Ha nálatok is a húsvét hétfők állandó programja a tojásvadászat, akkor az EGG-A-BOO szetteket nektek találták ki, ugyanis ezek az aranyos tojáskák csipogó hangjukkal hívogatják magukhoz a kis tojáskeresőket. És ez még nem minden: füttyszóra visszacsipognak, ráadásul a gyerekek még együtt is dalolhatnak a kis tojáslakókkal.

 sup

Locsolócsalogató hímesek

A hagyomány az hagyomány! A fiúk feladata a verstanulás, a lányoké pedig a tojásdíszítés, amihez a Tojásdekor stúdió biztosan meghozza majd a kedvet. A készlettel egyszerűen alkothattok különleges és dekoratív csíkos tojásokat ecetszag és maszatolás nélkül.

 sup

Tréfás répacsenés a társasok kedvelőinek

Idén április elsejére esik húsvét hétfő, így mi lehetne tréfásabb ajándék a társasjátékokat kedvelő kicsiknek, ha nem Ugribugri Bob, aki a répacsenő játékosoktól megrémülve viccesen a magasba ugrik!

 sup

Olvasd el többi cikkünket is:

Hogyan dobd fel a kerti játékot: kreatív ötletek a szabadban »

Kilövésre felkészülni! »

Barbie: 65 éves a stílusikon, aki több, mint csak egy baba »

Összes cikkünkért kattints ide »