Nyitogassatok velünk ablakokat az adventi kalendáriumunkban!

Az év legjobban várt időszaka kicsiknek és nagyoknak egyaránt a karácsony előtti készülődés. A lakás kidíszítése, sütemények sütése és a kézzel készített dekorációk mind-mind élvezetesebbé teszik a várakozást. Eljött a december, már meggyújtottunk két gyertyát az adventi koszorún és nem régen már a Mikulás is meghozta a csomagokat. Mi sem lehet nagyobb öröm, mint mikor látjuk a gyerekek arcán a fokozódó izgalmat. Ebben szeretnénk mi is közreműködni és egy virtuális adventi kalendáriummal színesebbé tenni a napok visszaszámlálását.

A Facebook oldalunkon minden nap kinyílik egy kis ablakocska és mindig valami mást osztunk meg veletek karácsony napjáig. Lesznek érdekességek, ínycsiklandozó receptek, különleges ajándék ötletek! Megismerhetitek termékeinket is, sőt, egy kis szerencsével még meg is nyerhettek néhányat! Érdemes az Instagram és TikTok oldalunkat is követni, hiszen mindenhol igyekszünk elhozni az ünnepi hangulatot!

Kísérjétek hát figyelemmel online felületeinket és próbáljátok ki tippjeinket, receptjeinket, vagy nyerjétek meg a szuper nyereményeket! Ó, és ne feledjétek meggyújtani vasárnap a harmadik gyertyát is a koszorún!

Olvasd el többi cikkünket is:

Karácsonyi adományozás a Sportfive-val együttműködve »

Önfeledt tombolás és határtalan kreativitás: a Hasbro két oldala »

Legyen napról napra ünnepibb a várakozás »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben