Online játékvásárlási Black Friday rekordok, érdekes trendek - Karácsonykor is menő lesz a nyuszi

Black Friday legek a JátékNet.hu webáruháznál:

 • A legnagyobb összegű rendelés: 450 810 forint (egy ügyvédi irodából).
 • A legkisebb összegű rendelés: 53 forint (Mikulás zacskó).
 • A legnagyobb kedvezményt elérő vásárló: 127 199 forinttal járt jobban.
 • A leggyorsabb vásárló csütörtök 0 óra 0 perc 6 másodperckor adta le a rendelését, a legügyesebb pedig vasárnap éjszaka 23 óra 59 perc 59 másodperckor.

A JátékNet.hu prognózisa szerint az idei karácsony legnépszerűbb termékei a következők lesznek: a klasszikus játékok közül a Barbie és a Fisher-Price bébijátékok, a társasjátékok terén továbbra is hódít az Activity, a Gazdálkodj okosan és a Monopoly. Az interaktív társasok köréből az Igaz vagy Hamis? és az Igaz vagy Hamis? Junior már 2 éve tarolnak, ezekre láthatóan idén is hasonlóan nagy az igény. A szerepjátékok kellékei – pl. a kiskonyha vagy a barkácsszettek – idén is erős forgalomra számíthatnak, valamint a kreatív játék kategóriában egyre nagyobb a kereslet a nemrégiben debütált Tybo batikoló készlet iránt. Ami pedig egész évre igaz, de a főszezonjukat mégiscsak karácsonykor élik, azok a tűzoltós játékok – márkától, ártól függetlenül. Az interaktív állatkákat is egyre többen keresik, közülük az idei karácsony legnagyobb meglepetése Betsy nyuszi, ami a kommentelők szerint már most a kislányok kedvence, ami ugyanúgy viselkedik, mint az igazi társa.

A JátékNet.hu webáruház játéksztárjai 2019 karácsonyán:

 1. Kétnyelvű intelligens asztalka (Fisher-Price)
 2. Igaz vagy Hamis? Junior (társasjáték)
 3. BeatBo vonat (Fisher-Price)
 4. Barbie: tengerparti álomház
 5. Betsy nyuszi (Club Petz)
 6. Barbie: álomrepülő
 7. Monopoly Junior, többféle
 8. Igaz vagy Hamis? (társasjáték)
 9. So Bomb! Fürdőgolyó gyár (Canal Toys)
 10. Kamu detektor társasjáték

JátékNet.hu (www.jateknet.hu): A magyar tulajdonú, 2005-ben családi vállalkozásként indult JátékNet.hu mára Magyarország legnagyobb gyermekjáték webáruháza. Közel tízezer féle játékot tartanak állandó készleten, és 2019-re már 3 millió sikeres rendelésen vannak túl. Az e-kereskedelemben kimagasló szolgáltatásként a karácsonyi szezonban is 1 nap alatt kiszállítják a rendeléseket. Nem is csoda, hogy számos szakmai elismeréssel rendelkeznek: kétszer elnyerték az Év Internetes Kereskedője Díjat, és egyedüliként háromszor egymás után nyerték el az Árukereső.hu Ország Boltja fődíját is.

Sajtókapcsolat: B&D ComMedia Kommunikációs Iroda (jateknet.sajto@commedia.hu); +36-1-201-2512)

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben