Rajzolás határok nélkül: Aquadoodle

A gyerkőcök már akár egy éves koruktól elkezdenek érdeklődni a rajzolás iránt. Szülőként érdemes minél hamarabb ösztönözni őket erre a sokrétű tevékenységre. Azon kívül, hogy már a piciket is örömmel tölti el a vonalak, színek és formák felfedezése, a fejlődésük fontos része is a rajzolás. Többek között a szem-kéz koordináció és a finommotorikus mozgás fejlesztésének elengedhetetlen állomása az írást is előkészítő tevékenység.

Biztonságos felfedezés

A korai alkotói kísérleteket viszont lehetetlen küldetés a papír korlátai közé szorítani. A bútorok védelménél viszont sokkal fontosabb kihívás, hogy a kicsik biztonságosan kísérletezhessenek. A Tomy Aquadoodle rajzszőnyegeket az önfeledt felfedezésre fejlesztették ki. A varázslatos szőnyegeket akár földre és asztalra is teríthetitek, és kezdődhet a móka. A szőnyeg speciális anyagból készült, így elegendő a tiszta víz ahhoz, hogy rajzoljatok rá. Ehhez a klasszikus készletek vízzel tölthető tollat tartalmaznak. Így az sem jelent gondot, ha a gyakorlatlan kezecskék leszaladnak a rajzfelületről. Amint megszárad a víz az Aquadoodle szőnyegeken, eltűnnek a rajzok, és kezdődhet újra az alkotás.

Már hathónapos kortól

Van olyan rajzszőnyeg, ami már akár hathónapos kortól izgalmas a kicsik számára. Amint a gyerkőcök megtanulnak támaszkodni, könnyen felfedezhetik a földre terített rajzfelületet. Könnyen fogható pecsétek segítik a minták megismerését, de a kísérletezést a pici kedvenc tárgyaival is folytathatjátok, ha bevizezitek azokat. A nedves lábacskák és kezecskék is nyomot hagynak a szőnyegen, ami mozgásra csábítja a kúszni-mászni tanuló apróságokat. Egyéves kortól pedig már a vízzel tölthető ceruzával is bátran próbálkozhattok. A pecséttel hagyott formák tovább rajzolása, kiegészítése egészen biztos sokáig magával ragadja a kicsik fantáziáját.

Akár nagyobbaknak is

Az Aquadoodle szőnyegei később is játékos eszközei a tanulásnak. Az erre kifejlesztett kreatív készletekkel a gyerekek újra- és újra gyakorolhatják az írást, a betűk megformálását, miközben varázslatos rajzfelülettel is bővül az íróasztaluk. A mérnökpalánták akár geometriai formákból alkothatnak mesés világokat, miközben tanulják a négyzetrácson rajzolást.

Az Aquadoodle rajzszőnyegek így sokáig széles teret engednek az alkotásnak. A szőnyegekkel érkező érdekes kiegészítők pedig tovább bővítik a lehetőségeket. A gondtalan szórakozás közben észrevétlenül fejlődnek a gyerkőcök iskolában is elengedhetetlen készségei.
Fedezd fel az Aquadoodle rajzszőnyegeket, és találd meg a hozzátok leginkább illő készletet!

Olvasd el többi cikkünket is:

Megvannak a győztesek, ezek 2021 Ország Játékai! »

Ha felnőttként is tudsz játszani, akkor nem infantilis, hanem szerencsés vagy! »

SeaSters Sellőlányok: Meglepetés és varázslat lányoknak »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben