Idén is a JátékNet.hu a legnépszerűbb játékwebáruház

  1. október 14. - A JátékNet.hu immár második alkalommal hódította el az ország legnépszerűbb játékwebáruháza címet az Ország Boltja versenyen. A megmérettetésen kizárólag a vevők értékelései és szavazatai alapján választják ki a hazai internetes kereskedelem kiemelkedő szereplőit.

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja nem egyszerűen egy verseny, hanem egy speciális módszere a fogyasztóvédelemnek, hiszen segíti a magyar vásárlókat a minőségi szolgáltatást nyújtó webáruházak kiválasztásában, és így hozzájárul az elektronikus kereskedelem iránti bizalom megerősítéséhez is.

A verseny jelentőségét igazolja, hogy idén közel 600 e-bolt bízta magát felhasználói megítélésére, és a népszerűségi kategóriában több mint 63 000 szavazat érkezett, amely 26 százalékkal meghaladja az előző évben leadott voksok számát.

A JátékNet.hu a tavalyi sikert követően idén is elhódította a legnépszerűbb játékwebáruház díjat. "Az oldal 2006-os indulása óta vásárlóink gyors, pontos és minőségi kiszolgálására törekszünk, ezt szolgálják folyamatos fejlesztéseink és a törvényben előírt garanciális jogszabályok pozitív értelemben vett túlteljesítése is" - mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu ügyvezető igazgatója. - "Az Ország Boltja versenyen elért siker nagyon fontos visszajelzés számunkra, hiszen azt bizonyítja, hogy vásárlóink elégedettek velünk, és ez a munkánk első számú mércéje” - tette hozzá.

A JátékNet.hu az Ország Boltja mellett az Év Internetes Kereskedője versenyen is diadalmaskodott idén: a szakma köreiben is rangos megmérettetésen az első díjat vihette haza.

Kapcsolódó webcímek:
A JátékNet.hu webáruház
A JátékNet.hu mobiloldala

Kapcsolódó képanyag:
Ország Boltja oklevél és díj

A JátékNet.hu-ról:
A JátékNet.hu webáruház 2006 őszén indult két család közös vállalkozásaként. A kis családi vállalkozás gyorsan kinőtte magát, 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játékwebáruház lett, évente 120 000 csomagot ad fel sikeresen. Az oldal 2010-ben harmadik lett, majd 2013-ban elnyerte az első helyet a szakma köreiben is rangos Év Internetes Kereskedője versenyen. Emellett 2010-ben az eFestivalon e-kereskedelem kategóriában állhatott a dobogó tetejére, 2012-ben pedig az ország legnépszerűbb játékboltja lett.
A webáruház az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzte ki céljául, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Saját raktárukból több ezer terméket azonnal, készletről tudnak szállítani, a kifogyott termékeket pedig általában 48 órán belül beszerezik. A JátékNet.hu nem csak a kiszolgálás, de a kínálat minőségére is kiemelten ügyel: a játékok megbízható forrásból származnak, és a webáruház garanciát vállal a termékekért. A magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően a vevők többsége rendszeresen visszatér az oldalra.

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben