Superbrands lett a JátékNet.hu

  1. március 19. - A leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalat cím után a Superbrands 2014 kitüntetést is megkapta Magyarország legnagyobb forgalmú játékwebáruháza, a JátékNet.hu. A hazánkban immár tizedik alkalommal odaítélt díjat a legkiválóbb márkák elismerésére hozták létre, a programra a jelölés kizárólag szakmai szempontok szerint történik.

A Superbrands Magyarország 23 független szakértőből álló bizottsága tizedik alkalommal díjazta hazánk legkiválóbb fogyasztói márkáit. Idén első alkalommal a védjegy odaítélésekor figyelembe vették a GfK Piackutató Intézet által készített kutatás eredményeit is, mely a márkák ismertségét és kedveltségét vizsgálta a fogyasztók körében. A felmérés szerint a JátékNet.hu Webáruházat a megkérdezettek közel kétharmada ismeri, közülük 81 százalék kedveli a márkát. Ennek a kiemelkedő eredménynek, valamint a szakértők döntésének köszönhetően az idei évben a legnagyobb forgalmat bonyolító magyar játékwebáruház is kiérdemelte a kitüntető Superbrands 2014 elismerést.

A program célja, hogy elismerje azokat a márkákat, melyek saját területükön kiváló hírnevet szereztek, és értéket közvetítenek a fogyasztók számára, ezzel is segítve a vásárlókat a választásban. "A JátékNet.hu Webáruház indulása óta az egyik legfontosabb törekvésünk vásárlóink maximális elégedettségének biztosítása volt, amihez elengedhetetlen a minőségi, pontos kiszolgálás. Nagy öröm számunkra, hogy a Superbrands szakértői bizottsága is elismerte a munkánkat, hiszen ez is igazolja, hogy jó úton járunk" - mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu Webáruház ügyvezető igazgatója.

A webáruház korábban számos más megmérettetésen is bizonyított már: 2013-ban a vevői értékelések alapján második alkalommal nyerte el az ország legnépszerűbb játékwebáruháza címet, emellett megszerezte az Év Internetes Kereskedője díjat is. Ezen túl gazdasági eredményeinek köszönhetően - 2012-ről 2013-ra 40 százalékkal növelte árbevételét - egyedüli magyar indulóként bekerült a Deloitte Technology Fast 50 verseny regionális top10 mezőnyébe, és elnyerte a leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalat címet.

Kapcsolódó képanyag:
Superbrands 2014 oklevél

Kapcsolódó webcímek:
A JátékNet.hu webáruház
A JátékNet.hu mobiloldala

A JátékNet.hu-ról:
A JátékNet.hu Webáruház 2006 őszén indult két család közös vállalkozásaként. A kis családi vállalkozás gyorsan kinőtte magát, 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játékwebáruház lett, évente 140 000 rendelést kezel sikeresen. Az oldal 2013-ban elnyerte az első helyet a szakma köreiben is rangos Év Internetes Kereskedője versenyen. Emellett 2010-ben az eFestivalon e-kereskedelem kategóriában állhatott a dobogó tetejére, 2012-ben és 2013-ban az ország legnépszerűbb játékboltja lett, és 2013-ban a Deloitte Fast 50 versenyén megkapta a leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalat címet. 2014 márciusában a webáruház újabb elismeréssel gazdagodott, elnyerte a sikeres és hiteles márkák kitüntetését, a Superbrands díjat.
A webáruház az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzte ki céljául, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Saját raktárukból közel tízezer terméket azonnal, készletről tudnak szállítani. A JátékNet.hu nem csak a kiszolgálás, de a kínálat minőségére is kiemelten ügyel: a játékok megbízható forrásból származnak, a gyártók garanciát vállalnak a termékekért. A magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően a vevők rendszeresen visszatérnek az oldalra.

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben