A szülők segítségével keresik az Ország Játékát

Budapest, 2013. október 22. - Idén első alkalommal kerül megrendezésre az Ország Játéka verseny, melyen a szülők szavazatai alapján választják meg a nyertest. A verseny célja többek között, hogy segítsen a szülőknek eligazodni az évente megjelenő több ezer játékújdonság között, mely karácsony közeledtével igen aktuális probléma, hiszen a vásárlások közel megtízszereződnek ebben az időszakban.

Idén első alkalommal választják meg hazánkban az Ország Játékát. A versenyen olyan játékok vesznek részt, melyek az idei trendek szerint nagyon népszerűek a gyerekek körében. "A verseny elindításával nem titkolt célunk, hogy segítsünk a szülőknek a játékok közti eligazodásban. Egyáltalán nincsenek ugyanis könnyű helyzetben: a JátékNet.hu-n például közel kilencezer játékból válogathatnak, csak kreatív és készségfejlesztő játékokból több mint hétszázat találnak az oldalon - mondta el Bognár Ákos, az Ország Játéka versenyt elindító 7 éves JátékNet.hu webáruház ügyvezető igazgatója. - Ha ehhez még hozzátesszük, hogy évente több ezer újdonság jelenik meg a piacon, akkor látható, hogy valóban nem könnyű a választás."

Karácsony közeledtével különösen aktuális a kérdés: a legtöbb újdonság ebben az időszakban érkezik, és a JátékNet.hu adatai szerint a november közepétől december közepéig tartó szezonban a szülők másfélszer annyit - átlagosan több mint 10 000 forintot - költenek el játékvásárláskor, mint az év többi részében. Az eladott játékok száma is közel megtízszereződik ilyenkor, míg az egy vásárlásra jutó termékek száma közel 30 százalékkal megnő.

A szülők választanak

A versenyben induló több mint 50 játékot a JátékNet.hu szakértői választották ki számos szempont szerint. Egyrészt az idei adatok alapján népszerű játékok, valamint a korábbi trendek szerint nagy érdeklődésre számot tartó újdonságok kerültek be a listába. Az Ország Játékát ugyanakkor kizárólag a szülők szavazatai alapján választják majd meg. A www.jateknet.hu/az-orszag-jateka oldalon december 1-jéig bárki leadhatja a voksát. A 2013-as nevezettek között az idei év nagy slágerének számító Monster High figurák mellett interaktív és kreatív játékok, LEGO termékek és társasjátékok is megtalálhatók. A hagyományok kedvelői örömére néhány örök kedvenc, például a Monchhichi is bekerült a versenybe. A szavazók között a szervezők értékes játékvásárlási utalványokat sorsolnak ki.

Kapcsolódó webcímek:
Az Ország Játéka oldala
A JátékNet.hu webáruház
A JátékNet.hu mobiloldala

Kapcsolódó képanyag:
Ország Játéka logó, színes, nyomdai felbontás
Ország Játéka logó, színes, webes felbontás
Ország Játéka logó, szürke, nyomdai felbontás
Ország Játéka logó, szürke, webes felbontás

A JátékNet.hu-ról:
A JátékNet.hu webáruház 2006 őszén indult két család közös vállalkozásaként. A kis családi vállalkozás gyorsan kinőtte magát, 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játékwebáruház lett, évente 150 000 csomagot ad fel sikeresen. Az oldal 2010-ben harmadik lett, majd 2013-ban elnyerte az első helyet a szakma köreiben is rangos Év Internetes Kereskedője versenyen. Emellett 2010-ben az eFestivalon e-kereskedelem kategóriában állhatott a dobogó tetejére, 2012-ben és 2013-ban pedig az ország legnépszerűbb játékboltja lett.
A webáruház az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűzte ki céljául, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Saját raktárukból több ezer terméket azonnal, készletről tudnak szállítani, a kifogyott termékeket pedig általában 48 órán belül beszerezik. A JátékNet.hu nem csak a kiszolgálás, de a kínálat minőségére is kiemelten ügyel: a játékok megbízható forrásból származnak, és a webáruház garanciát vállal a termékekért. A magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően a vevők többsége rendszeresen visszatér az oldalra.

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben