Shimmer ’n Sparkle szépségszettek – Sminkelj, körmözz, fotózz és beszélgess

A gyerekek ugyanúgy vágyhatnak a sminkelés és szépítkezés okozta kellemes érzésre, akárcsak a felnőttek. Főleg, ha anya is sokszor csinosítgatja magát reggelente a tükör előtt, legyen az leheletnyi pirosítóval, pasztell szemhéjpúderrel vagy bíborvörös rúzzsal. A gyerekek pedig mindig arra vágynak a leginkább, hogy azt csinálhassák, amit a szüleik. A Shimmer ’n Sparkle szépségszettek pontosan ezt teszik lehetővé: a sminkelés és manikűrözés rejtelmeinek elsajátítását, speciálisan gyerekek számára tervezett kozmetikumokkal.

Sminkelés után szelfimánia a körlámpás szépségszalonban!

A Shimmer ’n Sparkle: Szépségszalon körlámpával új szintre emeli a sminkelést: a készlethez ugyanis a különböző gyerekbarát kozmetikumok (szem-, arc- és szájfestékek, körömlakkok) mellett egy telefonra csiptethető, állítható fényerővel rendelkező körlámpa is tartozik, amellyel a gyerekek meg is örökíthetik elkészült sminkjeiket. A készlet mindemellett Sminktipp-kártyákat és beszélgetéskártyákat is tartalmaz: míg az első kártyacsomag a különböző típusú sminkek elkészítésében nyújt segítséget, az utóbbi akkor lehet kimondottan hasznos, ha a gyerkőcök egymást sminkelik, és közben izgi csajos témákról szeretnének beszélgetni.

A világutazás is sima ügy a Shimmer ’n Sparkle szépségbőrönddel!

A gyerkőcöd annyira imád sminkelni, hogy sminkcuccait legszívesebben mindenhová magával vinné? A Shimmer ’n Sparkle Szépségbőrönd praktikus és hordozható – bárhová elkísérheti a gyerekeket. A szemre, arcra és szájra használható pigmentek mellett a bőrönd pedig egy beépített tükröt és világítást is tartalmaz. Így elég csak felnyitni a bőröndöt, és már minden készen áll az ön-cicomázáshoz!

Csillámszórós műalkotások a Festékszórós manikűrszalonban!

Csini és egyedi körmök – nem mindennapi eszközökkel! Ebben a manikűrszalonban a gyerekek festékszóróval vihetik fel a pigmenteket körmeikre. És még a maszatolás miatt sem kell aggódni, hiszen mindez az úgynevezett „manifülkén” belül történik. A készlet pedig a klasszikus körömdizájnok kedvelőit sem hagyja cserben, ugyanis számos körömlakkal, strasszal és körömmatricával kedveskedik az ápolt, csinosított körmök rajongóinak.

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért jó választás a Fat Brain Toys? »

Ezek lehetnek az idei karácsonyi időszak legnépszerűbb társasjátékai! »

Ezek a játékok nyerték el 2023-ban az Ország Játéka díjat! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben