Skippy Dance az egészségért

A jelen helyzetre való tekintettel az otthoni testmozgás és móka elegye kicsit elérhetetlennek tűnhet, ám a Skippy Dance hipp-hopp gumiszalag segít más megvilágításba helyezni az otthoni testmozgás fogalmát.

A színes gumiszalagokat csak ki kell feszíteni – ha többen játszanak vele, akkor a gyerekek terpeszbe tett lábaira, vagy széklábakra – és már indulhat is a szökdécselés.

Ez az őrület már régen is menő volt, ám most modern köntösben új táncmozdulatokkal és lehetőségekkel várja a kis örökmozgókat. A mai zenékre szabható koreográfiák segítségével, a kicsik otthonról is bekapcsolódhatnak a szociális média tartalmainak alakulásába és lenyűgözhetik a többieket saját figuráikkal.

A táncmozdulatokba való belerázódás, valamint az alapfigurák elsajátítása nem biztos, hogy mindenkinek elsőre menni fog, ezért a Skippy Dance megalkotói biztosították a fiatal közösségüket, hogy azok egyszerűen tanulgassák meg lépésről lépésre a mozdulatsorokat, hiszen a Skippy Dance Akadémia weboldalán található videók segítségével eljuthatnak az apróságok a magabiztos, táncos attitűd kialakításához.

A kitartó gyerekek ezzel a játékkal, nem csak jólérezhetik magukat, de sokkal magabiztosabbakká válhatnak, mire ismét elkezdődik a suli. Új emberként folytathatják közösségben a tanulást és ez a szociális életükre is kiváló hatást fog biztosítani.

Ne feledjük el, a mozgás amellett, hogy segít a mentális egészség megőrzésében, még a fizikai egészséget is segít jó kondiban tartani, vagy fejleszteni. Fejleszti az állóképességet, valamint ha a gyerekek a kedvenc zenéikre mozoghatnak, az nagyban hozzájárul, hogy élvezzék és szeressék is a sportolást, ne csak remekül szórakozzanak.

Töltsétek hasznosan a bezárt perceket, indítsátok el kedvenc számaitokat és mehet is a táncmaraton. Skippy Dance, és a szomorú lustálkodásnak már nyoma sem lesz.

Skippy Dance ODA-VISSZA HIPP-HOPP trükk (EGYEDÜL)

Még több Skippy Dance Tánclépéseket, tippeket és trükköket itt találhattok.

Olvasd el többi cikkünket is:

Játék az egészséges talpakért »

Farsangi hagyományok – hagyományos jelmezek »

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben