Smooshy Mushy játékok érkeznek

Lassan vége a nyárnak, de a JátékNet kínálatában hamarosan megtalálható újdonságoknak hála, nincs vége a mókának!

Az Smooshy Mushy figurák 2017 végén debütáltak Amerikában, és az első szállítmányokat pillanatok alatt elkapkodták a polcokról. Ezek az elképesztően aranyos, illatos, nyomkodható szivacs lényecskék megannyi meglepetést tartogatnak. Már a dobozok is amiben érkeznek egyediek.
Lehet akár ketchupos tégely vagy turmixos pohár - szerencsére most nem kell félnünk, hogy bármi is foltot fog hagyni a ruháinkon -, a dobozokból csupán ezek az cuki figurák fognak előbukkan.

Smooshy Mushy játékok

Az állatkák saját, ennivaló kiskedvencükkel („Bestie”) érkeznek, akiket akár külön csomagban is megvásárolhatunk. A csomagok tartalmaznak egy láncot is amivel kedvenc Bestie figuráinkat akár a telefonunkra vagy a táskánkra is rakhatjuk.

A számtalan Smooshy Mushy figura mindegyikével egy újabb kalandot élhetsz át, hiszen a báránytól a mackóig, a sültkrumplitól a vattacukorig összegyűjtheted kedvenc állatkáidat és a legjobban imádott falnivalóidat!

Smooshy Mushy játékok

A Smooshy Mushy figurák kellemes tapintású, extra puha anyagból készülnek és szinte igéző látvány, ahogy visszanyerik eredeti alakjukat egy alapos nyomkodás után.

Ennek köszönhetően ezek a cukiságok rengeteg strapát kibírnak, persze leginkább a kedves törődést szeretik, de hiszen annyira elragadók, hogy nem is lehetne másképp bánni velük!

Smooshy Mushy játékok

A kis nyomkodni valók pedig nemcsak szépek, de hasznosak is! A nyomkodás és formázás a gyerekek készségeit is fejleszti, mint például a finom motorikus készségek vagy a kézügyesség. A különböző illatoknak köszönhetően pedig a dolgok differenciálásában segíthetik a gyerekeket.

Ha titeket is elvarázsoltak ezek a pihe-puha cukiságok, akkor mindenképpen kövessétek a JátékNetet a különböző fórumokon, hogy időben értesüljetek a legfrissebb hírekről!

A várakozást enyhítő pedig nézzétek meg a Smooshy figurákat mozgás közben is az alábbi videóban:

Smooshy Mushy játékok

Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben