Smooshy Mushy szivacsfigura játékok

Lassan vége a nyárnak? Ne csüggedj, hiszen a JátékNet kínálatában hamarosan megtalálható újdonságoknak hála, új izgalmak várnak!

Az Smooshy Mushy figurák a tavalyi évben jelentek meg először az amerikai boltok polcain, és rögtön óriási népszerűségre tettek szert. Ezek az elképesztően aranyos, illatos, nyomkodható szivacs lényecskék megannyi meglepetést tartogatnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Már a figurák dobozai is izgalmas megjelenéssel érkeznek, így akár ketchupos tégelyben is megvásárolhatjuk kedvenc cukiságunk egyikét, de nyugalom, ruháinkat nem kell félteni a makacs foltoktól, a csomagolásból csupán az édes Smooshy Mushy figurák fognak előbukkanni.

Mindegyik figura saját pajtással („Bestie” -vel) érkezik, akik csak fokozzák az amúgy is imádnivaló állatkák okozta örömet. A Smooshy Mushy figurák palettája rendkívül széles, így mindenki megtalálhatja a kedvére való kiskedvencét, legyen szó malacról, nyusziról vagy akár maciról. A Bestie figurák falnivaló eledelek formájában léteznek, ha pedig valaki kifejezetten ezekbe szeretne bele, azoknak jó hír, hogy akár külön is megvásárolhatóak, a csomagban található kis láncnak köszönhetően pedig akár táskánkra is akaszthatjuk őket!

A Smooshy Mushy figurák a nyomkodásra születtek! Az extra puha anyagból készült figurák rendkívül látványosan nyerik vissza eredeti alakjukat egy kiadós gyömöszkölés után. Persze leginkább a kedves törődést szeretik, de hiszen annyira elragadók, hogy nem is lehetne másképp bánni velük!

Smooshy Mushy játékok

A kis nyomkodni valók pedig nemcsak szépek, de hasznosak is! Illatukkal nemcsak érzékszerveinket kényeztetik, de a gyerekek számára a differenciálás képességét is fejleszthetik, a nyomkodás pedig a kézügyesség és a finom motoros készségek területén segíthet a lurkóknak.

Ha titeket is elvarázsoltak ezek a pihe-puha cukiságok, akkor mindenképpen kövessétek a JátékNetet a különböző fórumokon, hogy időben értesüljetek a legfrissebb hírekről! Ha pedig szeretnétek látni a Smooshy Mushy figurákat mozgás közben is, pillantsatok bele az alábbi videóba!

Olvasd el többi cikkünket is:

Játék kint vagy bent? »

A szerepjátékok fontossága »

Pszichológus válaszol: kilövésre felkészülni, irány az első osztály! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném