Sporteszközök gyerekeknek 1. - Járgányok

A fáradhatatlan gyerekek energiaszintjének csökkentése minden szülő számára kihívást jelent. Most, hogy újra kiszabadulhatunk a négy fal közül, érdemes beszerezni gyermekünk számára néhány sporteszközt, amivel igazán jól tudja érezni magát a friss levegőn! Ami nem hiányozhat egy kisgyerek életéből sem, a járgány!

(Kép forrás:https://www.pinterest.com/pin/65091157089593691/)Ismerkedjünk meg jobban a kínálattal, mi közül választhatunk?

Már évek óta hódít a futóbicikli vagy más néven tanulóbicikli. A pedál nélküli járgány tökéletesen használható a hagyományos műanyag motor mellett vagy helyett, akár már bölcsis kortól kezdve. Amikor ovis korba lép gyermeked megismertetheted vele a rollert. Ha igazán praktikus szeretnél lenni, választhatsz olyan három kerekű modellt is, ami 2 az 1-ben rollerként és futótricikliként is használható. A hagyományos pedálos bicikli használata, pedig a nagyobb óvodások számára lesz igazi kihívás.

(Kép forrás:http://data3.whicdn.com/images/89300652/superthumb.jpg)Miért fontos és hasznos, hogy ilyen sporteszközöket használjon gyermekem?

Ebben a korban nagyon fontos a mozgás. Az egyensúlyérzék és koncentráció kialakítására és fejlesztésére, tökéletesen alkalmas a roller és a futóbicikli. Gyakorlott szülők tapasztalatai alapján, 1-2 év futóbicikli használat után a gyermek pótkerék segítsége nélkül könnyedén megtanul biciklizni. Ezen kívül megtanulja, hogy hogyan kell az egyes járműveket használni illetve a láb- és karkoordinációját is.

<font face="Arial, sans-serif"><font style="justify;padding:10px;font-size:14px; font-weight: bold"><i>Milyen típusú járgányok vannak?</i></font>

Választhatsz fából, fémből vagy műanyagból készült járgányt.

(Kép forrás:https://stylepiranha.wordpress.com/)Fontos: A védőfelszerelés használatáról soha ne feledkezz meg!

Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben