Szerezd be még most a következő hetek Youtube-sztárjait!

November vége felé közeledünk, mindjárt advent, aztán már a nyakunkon is a karácsony. A rövidebb nyitvatartás miatt lehetetlen bejárni a boltokat, de még mindig ajándék után kutatsz a gyermeked számára? Érthető, hiszen mindenki a legjobb ajándékot szeretné a fa alá tenni. Ha egy vidám játékban gondolkodsz, ma ajánlunk egyet, ami tuti siker lesz.

Mit szólnál ahhoz, ha egyszer nem te futnál a trendek és a legújabb játékok után, hanem mire a gyermeked eléd áll a kívánságával, az az ajándék már ott lapulna a szekrényedben? Lehetetlennek hangzik, de van egy tippünk, amivel mégsem az.

Amennyiben a gyermeked, amikor csak teheti, a Youtube-csatornák között lapozgat az újabb és újabb gyerektartalmak után, akkor ez a füles neked szól. A Kitoons - magyarul csatornán most indulnak a Laffies – Kacagó babák magyar nyelvű epizódjai. A színes kis sorozat középpontjában a Kacagó babák, Greta, Nora és Lily állnak, aki éppen új tanévet kezdenek az ovisuliban. Az igazgatónő minden áron be akar jutni a legjobb 10 iskola közé, a kedves tanár néni azonban a vidámság erejében hisz. A sorozat egy játékos foglalkozást nyújt a gyerekek számára.

Ha ez a sorozat beleillik gyermeked szokásos lejátszási listájába, érdemes az ünnepekre egy ilyen babával készülni, hiszen az előre megkedvelt karakter sokkal nagyobb örömet okoz, mint egy még ismeretlen játék. Egy Kacagó babával biztosan vidám lesz a karácsony!

Az első rész már elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=Y5vUPhj5y4Y

Olvasd el többi cikkünket is:

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Mi kerüljön idén a Karácsonyfa alá? »

Vissza a kőkorba! – különleges babák különleges gyerekeknek »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben