Hamarosan a mozikban a legújabb Szilaj mese!

Napok kérdése, és a várva várt Szilaj animációs film, a Zabolátlanok megjelenik a vásznakon. Pontosan 2021.07.08-án mutatják be Magyarországon a mesefilmet, ami a gyerekek körében jól ismert Szilaj, a vad völgy paripáját alapul véve, a Szabadon Száguldó animációs sorozat önálló folytatásaként csábítja a mozikba a lórajongó fiatalságot.

Az új mesefilmben Luckynak, a főszereplő kislánynak el kell hagynia nagyvárosi otthonát és a határmenti kisvárosba költözni, ahol senkit sem ismer. Ám a kezdeti ijedtség, hamar életre szóló kalanddá alakul. Lucky gyorsan beilleszkedik, és megtalálja új barátikörét, amibe a vad musztáng, Szilaj is beletartozik. Hamar elválaszthatatlan kötelék alakul ki a kislány és a ló között, így amikor veszélybe kerül a vad lovakból álló ménes, Lucky és új barátai elhatározzák, hogy megmentik a bajbajutott állatokat. Így kezdetét veszi egy vakmerő kaland!

A történet kicsiket és nagyokat is egyaránt rabul ejt, hiszen a beilleszkedéstől kezdve, a barátok összetartásán át, a közös célok elérésének fontosságáig, számos érzelmes, és elgondolkodtató cselekedetet mutat be.

Az animációkon kívül, még Szilaj mesekönyvek és színezők is elérhetőek, melyek szintén Lucky és Szilaj kalandját mondják el vagy mutatják be. A lovakért rajongó, főként óvodás és kisiskolás lányoknak íródott sztorik tökéletesek lehetnek esti mesének, vagy jó ötleteket adhat, beindíthatja a fantáziájukat, és eljátszhatják az irományokban olvasottakat.

Addig is, amíg várod, hogy megjelenjen a legújabb Szilaj mese, látogass el Szilaj kategóriánkba és válogass számos lovas játékunk, színezőnk és könyvünk közül!

Olvasd el többi cikkünket is:

A Fejjel lefelé kihívás: egy igazán egyedi partijáték »

Mi az a SUP? »

Medence kisokos - Avagy, hogyan tartsuk tisztán a vizet »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben