Szülinapi jókívánság? Szerelmi vallomás? Mondd el NICI plüssel

A NICI plüssjátékai és ajándéktárgyai már több mint 30 éve teszik ragyogóbbá a kicsik és nagyok napjait. Kortalan meglepetések, amelyek gyerekek és felnőttek arcára egyaránt mosolyt csalhatnak. Legyen szó szülinapról, bocsánatkérésről vagy szerelmi vallomásról: a NICI-vel nyert ügyed van!

A NICI plüssjátékai sok szempontból olyanok, mint a fagyi – bármennyire furcsán hangzik is ez. Sokféle változatban kaphatók, minden korosztály megtalálja köztük a kedvencét, és emellett mindegyiküknek cuki fantázianeve is van. Na nem „Mandulás mámor” vagy „Pajkos pisztácia”, hanem Clooney, a mosómedve, Csillagvirág, a póni vagy Dadadoo, a dinó. A bohókás figurákhoz passzoló nevek pedig édes személyiséggel ruházzák fel az amúgy is ennivaló (csak képletesen, ennyire azért nem fagyisak) plüssöket. A minőségi anyagból készült, pihe-puha figurák a világ minden tájáról elevenítenek meg állatokat, emellett pedig a mesék világába is elkalauzolnak, ahová Theodor vagy Pink Diamond unikornisok kísérik el a bátor kalandorokat.

A plüssökhöz fantasztikus érzés hozzábújni, hiszen annyira puhák, hogy egy fáradt nap után akár párnaként is használhatók, a mini plüss kulcstartók pedig bárhová elkísérhetik gazdijukat. Egy igazi klasszikus, amely mindig képes marad a megújulásra – Mi ezért imádjuk a NICI termékeit.

Készen álltok az olvadásra? Ha igen, fedezzétek fel újdonságainkat!

Olvasd el többi cikkünket is:

Mit lehet csinálni gyerekekkel a hőségriadó alatt? - 8 szuper programötlet »

Hogyan válasszunk megfelelő méretű medencét a kertünkbe? »

Egy SUP-er program az egész családnak! Gyerekekkel a vízen? Naná! »

Összes cikkünkért kattints ide »