Top 10 játék 2020-ban a Játékneten!

Beköszöntött az újév, elfogyott a bejgli, a gyerkőcök pedig újult erővel vetik bele magukat a tanulásba. Reméljük, mindenki sokat játszott és pihent az ünnepek alatt. Egy kis visszatekintésként megmutatjuk, mik voltak azok a játékok, amelyekből 2020-ban a legtöbbet vásároltak nálunk.

10. Monopoly Junior

A Monopoly megunhatatlan, hiszen a márka folyton újabb és újabb tematikával fűszerezi meg az izgalmas társasjátékot. A Junior kiadás a legalkalmasabb arra, hogy a családi szórakozásba a kicsiket is bevonjuk; ez a típus úgy készült, hogy számukra is érdekes és érthető legyen.

9. Club Petz: Betsy nyuszi

Az édes kis Betsy is sok gyerek legjobb barátja lett tavaly. Az interaktív, puha nyuszi jön, ha hívják és imád összebújni kis gazdájával. Zajra megijed, így olyan, mint egy valódi félős nyuszi.

8. Undi Guszti társasjáték

Ki tudja, milyen undi tárgyak lapulnak Guszti fejében? Ebben a játékban nagy szükség van a pontos tapogatásra, hiszen az nyer, aki előbb húzza ki Gusztiból a kártyán szereplő tárgyat. Kicsik és felnőttek számára egyaránt kacagtató játék.

7. Dobble kártyajáték

Ez a megfigyelésre és gyorsaságra alapuló kártyajáték remekül fejleszti a kisebb gyerekek készségeit, miközben jól is szórakoznak. Az azonos figurák megtalálásakor a sikerélmény nem marad el. Ráadásul többféleképpen játszható játékról van szó.

6. Play-Doh: 6 darabos csillámos gyurmaszett

A gyurmázás bontakoztatja ki a leghamarabb a kicsik kreativitását. A színes anyagból a saját kezükkel formálhatnak felismerhető, vagy éppen absztrakt alakzatokat. Ebben a szettben pedig még csillámlik is az alapanyag.

5. Gazdálkodj okosan - Régi játék új pénzekkel

A megunhatatlan társasjáték sok szülő gyerekkorát idézheti. Kinek sikerült bebútoroznia a lakást és felmondani a kerékpár részeit? A játék halad a korral, a régi bankjegyeket úgy valuta váltotta fel.

4. Igaz vagy Hamis társasjáték

A játék, ami már szinte az ország kedvence. A játékmestertől elhangzó kérdések mindenkit megdöbbentenek, és el is gondolkodtatnak. Az egész család együtt szállhat ringbe a kvízbajnok címért.

3. Tomy: Kalóz a hordóban társasjáték

A dobogón is hemzsegnek a társasok, legyen szó táblás játékról, vagy ilyen mókás, interaktív játékról, mint a Kalóz a hordóban. A játék izgalmát az adja, hogy addig szurkálhatjuk a kardokat a hordóba, amíg ki nem ugrasztjuk belőle a kis kalózt.

2. Igaz vagy Hamis? Junior társasjáték

A már említett Igaz vagy Hamis társas kistestvére, a junior változat azért született, hogy a család fiatalabb tagjai se maradjanak ki a kvízjáték öröméből. Reméljük, mindenki sok érdekes ténnyel gazdagodott a játékok által.

1. Crayola: Colour POP! Irka-firka szőnyeg

A tavalyi év legnépszerűbb játéka az apróságokat remekül lefoglaló maszatmentes rajzszőnyeg. A kis művészek a mellékelt tollal minden kreativitásukat kiélhetik a szőnyegen, ami nem fog és még csak tisztítani sem kell. Ez a szőnyeg bizonyára sok családnak okozott nyugodt és kreatív perceket.

Olvasd el többi cikkünket is:

Mi kerüljön idén a Karácsonyfa alá? »

Vissza a kőkorba! – különleges babák különleges gyerekeknek »

Szerezd be még most a következő hetek Youtube-sztárjait! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben