Ügyességi játékok lányoknak

A nyár közeledtével jó érzéssel tölti el az embert, ha minél több időt tud a szabadban lenni. Az egyik legszuperebb dolog a frissen nőtt fűben mászkálni és a tavaszi napsütésben hallgatni a madarak csicsergését. Előző blogbejegyzésünkben a fiúk számára ajánlottunk ügyességi játékokat, most pedig néhány szuper csajos ügyességi játékot mutatunk meg nektek!

(Kép forrás: https://hu.pinterest.com)

Vannak olyan játékok, amiket nem lehet megunni! Ilyen például a frizbi, amilyen egyszerű, olyan nagyszerű! Vagy biztosan ti emlékeztek még az ugrálólabdára, aminek meg lehet fogni a két szarvát. Természetesen kedvenc hercegnőd, Szófia is veled együtt fog ugrálni! Rendezhettek például ugráló labda versenyt!Melyik kislány ne szeretné az ugrálókötelet? Számoljátok meg, ki tud többet ugrani megállás nélkül, és közben kedvenc dalaidat is elénekli neked Violetta! A Hamupipőke labdakilövő játékkal egyedül, vagy barátoddal is játszhatsz. A tölcséres kilövő gombját lenyomva a labda a magasba száll, amit ha ügyes vagy azonnal elkaphatsz!Olvasd el többi cikkünket is:

Játék kint vagy bent? »

A szerepjátékok fontossága »

Pszichológus válaszol: kilövésre felkészülni, irány az első osztály! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben    Rendben Nem szeretném