Új animációs sorozat indul Youtube-csatornánkon!

Az Amicicci-babák már a Youtube-csatornánkat is meghódították! Amicicci – Kalandos hétköznapok címmel induló minisorozatunkban az édes kisbabák felfedezik az Amicicci-házikó rejtett kincseit, és a legkülönfélébb tárgyakkal alakítanak ki egy új, szuper játszóteret maguknak.

Az Amicicci-babák már sokunk szívét meghódították édes külsejükkel és cuki kiegészítőikkel. A puha gumiból készült mini babák összenyomhatóak és ölelhetőek, és háromféle készletben érkeznek. Ezek egyike az Alvásidő játékszett, amely ötféle változatban érhető el, és egy pizsamás cukiságot (Katy, Bello, Rose, Jack vagy Max), illetve egy cumit tartalmaz. Ezenkívül rendkívüli szerepjátékokra ad lehetőséget a Játsszunk együtt! játékszett is, amelyben a pizsamás Bello babával, és a vele érkező számos kiegészítővel (hinta, cumi, játszószőnyeg, cumisüveg stb.) játszhatnak a gyerkőcök. A legnagyobb és talán legérdekesebb készlet mégis a Guruló babaház, amely Bello baba házát kelti életre. A 2 szintes babaházban Bello fincsi játékebédet készíthet a konyhában, tévét nézhet a stílusos kanapén, vagy a létrán felmászva akár a hálószobában is heverészhet.

Katy, Bello, Rose, Jack és Max, az öt kis csöppség, azonban ezúttal új felfedezésre indul, mégpedig a képernyő belsejében! Legújabb animációs minisorozatunk, az Amicicci – Kalandos hétköznapok, az édes kis lurkók mindennapjait mutatja be, az Amicicci-házban. A JátékNet Klub Youtube-csatornán megtekinthető sorozatban háromperces webizódok formájában enged betekintést a bébiciccik legszórakoztatóbb pillanataiba. A fülbemászó dallamok és a színes képek garantáltan lebilincselő élményt nyújtanak majd a kicsik számára.

Az első epizód a gyümiségek világába kalauzolja a piciket: tudtátok, hogy a banánt libikókaként, az ananászt pedig mászókaként is lehet használni? Tartsatok velünk: https://youtu.be/3KcLL8hXTXE És ne feledjétek: minden héten új epizód!

Olvasd el többi cikkünket is:

(V)ízgalmas nyári kalandok: medencés ötletkalauz »

A Nevermore-ból Magyarországra! Minix: Wednesday és Enid figurák a webáruházból a polcodra! »

Nélkületek nem sikerülhetett volna! A JátékNet.hu a GKID TOP13 magyar webáruházának ranglistáján! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben