Új otthonra találtak a végtelenszer átalakítható kisállatok

Gyerekkorunkból mindannyiunknak lehetnek emlékei azokról a pillanatokról, amikor már kissé meguntunk ugyanazzal a babával játszani, és arra gondoltunk, milyen jó lenne most levágni, netalán filctollal befesteni rajta azokat a hosszú szőke fürtöket. Még az is lehet, hogy gyakorlatba is ültettük ötletünket, ám szüleink minden bizonnyal nem díjazták ezt a vakmerő újítást. De mi lenne, ha játékainkat újra meg újra új külsővel ruházhatnánk fel, anélkül, hogy kárt tennénk bennük? Erre a dilemmára talált megoldást a kreatív játékairól híres Crayola, amely Washimals kisállataival megújította a játékvilágot. Ezek a végtelenszer újraszínezhető kisállatok ráadásul nemrég egy új, kifejezetten hangulatos házikóba költöztek, amely négy külön térből és egy hatalmas kertből áll, ahol kutyusok és kiscicák egyaránt találnak kedvükre való elfoglaltságot.

A Crayola Washimals: Hangulatos házikó játékszett két kiscicát és egy kiskutyát, a hangulatos papírházikót és öt filcet tartalmaz, amelyekkel kedvünkre díszíthetjük a kisállatók hófehér, sima „bundáját”. Legyen szó piros és lila csíkokból álló firkáról vagy egy részletgazdagon megrajzolt nyári kollekcióról, a hangulatos kuckó lakóit könnyedén átöltöztethetjük. Csakúgy, mint saját kis lurkóinknak, a kisállatoknak is egy kiadós fürdésre és alapos csutakolásra van szükségük ahhoz, hogy teljesen megtisztuljanak (a fülek mögötti részt se hagyjuk ki!). Elég a készlethez tartozó apró kádba vizet engedni, és a kisállatokat a mellékelt kefével megmosni. Az eredmény minden alkalommal csillogó porcelánfehér lesz.

A terméket természetesen webáruházunkban is megtalálod, és ha kíváncsi vagy, hogy Fruzsi hogyan változtatta Washimals-tacskóját fülig szerelmes gavallérrá, az alábbi videóból minden kiderül!

Olvasd el többi cikkünket is:

Hajtogatós kókusz-pókusz »

Figyelj és tanulj (MintA nagyok)! »

Egy igazán Súlyos Móka »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben