Ütközésbiztos drón, kétéltű terepjáró és kaszkadőrautó: trükkös újdonságok a téli napokra

Ütközéscsillapítás, elképesztő fordulatok, eszméletlen sebesség – ezt ígérik idén ősszel a Silverlit és a WJTech termékei. Ha gyerekeitek élnek-halnak a távirányítós autókért és drónokért, ezek a termékek remek ajándékok lehetnek szülinapra – vagy akár karácsonyra is. Na de lássuk, mit tudnak!

Silverlit: Bumper Phoenix drón ütközéscsillapítóval

Egy drón, amely bel- és kültéren egyaránt használható? Igen, van ilyen! A drónnak két erős rotorlapát biztosít stabilitást és sebességet, míg a két rotor körül ütközéscsillapító gyűrűk helyezkednek el, amelyek lehetővé teszik, hogy a drónt beltéren, bútorok és nyílászárók közelében is bátran használjuk. A drónnal érkező távirányítóval pedig az irányon túl a sebességet is lehet szabályozni. Legyen szó a nappaliról vagy a lakásunk közelében lévő parkról: a Bumper Phoenix drón bárhol megállja a helyét – és még a bútorok is talpon maradnak!

Silverlit: Rhino Wave hullámszelő terepjárgány

Egy kétéltű terepjárgány, amely vízen és szárazföldön egyaránt tud haladni? A fekete-zöld terepjáró hatalmas magasított abroncsokkal rendelkezik, a vízben való biztonságos közlekedést pedig két propeller teszi lehetővé. A színben passzoló távirányítóval pedig a haladási irányon túl a sebesség is könnyedén szabályozható. Vízálló váz, ütésálló kerekek, kétéltű kialakítás: szelhetjük a hullámokat! Tökéletes szórakozás az őszi napokra, még akár eső után is. Könnyen tisztítható, bármely terepen használható terepjárgány a Silverlittől.

WJTech RC hatkerekű terepjárgány: a megállíthatatlan kaszkadőrautó

Egy hatkerekű terepjárgány, amely kettővel kevesebb lábbal is úgy mászik, akár egy pók. Driftelés, pörgés-forgás, akadályokon való átjutás: ez csak néhány dolog, amelyet ez a kaszkadőrautó minden gond nélkül képes végrehajtani. A kerekek egyedi elhelyezkedésének köszönhetően az autó kerekei képesek átfordulni egymáson, ez biztosít a terepjárgánynak erőt és stabilitást az akadályokon való átjutáshoz. És akkor még nem is beszéltünk a füsthatásról, amelyhez csupán különleges füstoldatot (vagyis vizet) kell töltenünk a tartályba. Elképesztő trükkök – be- és kültéren. Kaszkadőrmutatványokra fel!

Olvasd el többi cikkünket is:

Január 22. a magyar kultúra napja. Ünnepeljünk játékokkal! »

Vár a maszkabál! Kezdetét vette a farsangi időszak »

Kezdd rendszerezetten az új évet! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben