Itt a Vine gyerekeknek!

Lassacskán minden kisgyermek kezében ott az okostelefon. Ennek vannak előnyei is, viszont nem árt odafigyelni, hogy milyen tartalom jut el hozzájuk. A Vine készítői ezt saját bőrükön is tapasztalták, és ezért készítették el a Vine gyermekeknek szánt változatát.

Az alkalmazásban megjelenő videók kézzel lesznek kiválogatva, így semmilyen vulgaritás, vagy nem megfelelő tartalmú videó nem juthat el a gyermekekhez. Az egyelőre kizárólag iOs-re előrendelhető alkalmazás egyszerűen működik; jobbra vagy balra húzva már jön is az új Vine, ha pedig videó közben a gyermek megérinti a kijelzőt, akkor vicces hangokat is hallhat majd.

Carolyn Penner, a Vine szóvivője szerint az egész ötlet egy irodai beszélgetés során merült fel. „Az egyik kollégám arról mesélt, hogy a gyermeke mennyire szereti a Vine-t, és kár, hogy nem lehet szabályozni, hogy milyen videókat nézzen. A mi cégünknél is megszoktuk tartani a Hack Week-et, amikor olyan projekteken dolgozunk, amelyek egyébként nem tartoznak bele a napi rutinba. Az egyik ilyen héten el is készítettük az alkalmazást, ami reméljük, hogy sok gyermek és szülő számára okoz majd örömöt.”

A Vine Kids egyelőre jól teljesít az App Store-ban, kíváncsian várjuk, mikor érkezik meg a többi platformra is.(Forrás:http://hu.socialdaily.com/articles/2015/02/02/itt-a-vine-gyerekeknek)Olvasd el többi cikkünket is:

Sport, amitől az egész világ lázban ég! »

Készségfejlesztő labdázás »

Ha bébik, akkor Lamaze játékok »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben