Vissza a kőkorba! – különleges babák különleges gyerekeknek

Állatmintás ruhák, csontékszerek, izgalmas kalandok és legjobb barátok. Aki eddig azt gondolta, hogy a dinoszauruszos tematikájú játékok csak a fiúknak valók, azokra a Mattel újdonsága most rácáfol. Az őscsajok a Cave Clubból a babák egy új korát hozták el – az őskort!

A Cave Club nem csupán egy klub, hanem a világ első baráti társasága. A Emberly, Roaralai, Fernessa, Tella és Stale az ősidők óta barátok – szó szerint. De vajon hogyan tengették napjaikat a fiatal ősemberek? Egy percig se gondoljuk, hogy az őstinik unalmasak voltak. Emberly igazi kis feltaláló, aki folyton valami kalandba sodorja a társaságot, míg Roaralait kardfogú tigrisek nevelték! Fernessa a növények szerelmese, Tella pedig a jövőbe látást gyakorolja. A csapat tagja még Tella ikertestvére, Stale is, akinél mindig van ecset és festék, mert a barlangrajzok sem maguktól kerültek ám a falakra!

A babák világa és megjelenése merőben eltér a megszokottól, így tökéletesek olyan kislányok számára, akik valami újdonságra vágynak. Azért a kiegészítők itt sem hiányozhatnak; hatalmas csontfésűk, színes hajpótlások és aranyosabbnál aranyosabb háziőslények találhatók a kiegészítők között. Ezekkel a lányok minden eddiginél hajmeresztőbb kalandokat élhetnek át a babázáson keresztül.

A hagyományos babázás remek készségfejlesztő és egyfajta stresszlevezetés a gyerekek számára. Emellett azonban fontos, hogy jól is érezzék magukat közben. A képernyők uralta 21. században annyi inger érkezik a körülöttünk lévő világból, amivel a klasszikus, 20-30 évvel ezelőtti játékok már nehezen veszik fel a versenyt. A Cave Club babák különlegesek; a merőben más tematika egy új világba kalauzolja a gyerekeket, akik így a szokásosnál nagyobb mértékben használják a képzelőerejüket, fejlődik a kreativitásuk, és a történelem ezen izgalmas szakaszára is nyitottá válnak.

Érdemes fejest ugrani a múltba, mert olyan kalandokban még biztosan nem volt része senkinek, mint ezeknek a tízezer évvel ezelőtti ősbarátoknak!

Olvasd el többi cikkünket is:

Top 10 játék 2020-ban a Játékneten! »

Mi kerüljön idén a Karácsonyfa alá? »

Szerezd be még most a következő hetek Youtube-sztárjait! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben