Játékajánló

Aktuális promócióink

Kezdd a sulit Crayolával!

A gyermekek nyári hétköznapjaiban gyakran háttérbe szorul a színezés és rajzolás, hiszen ilyenkor a kis lurkók szinte minden percüket a szabadban szaladgálva töltenék. A szeptember közeledtével azonban egyre nagyobb figyelmet kapnak a hófehér rajzlapok, színezők, illetve a szebbnél szebb színekben pompázó ceruzák, filctollak.

Tovább olvasom »

3 tipp a gördülékeny sulikezdéshez

Az éjszakába nyúló nyári esték szórakozásai és a délig tartó szundizás után a gyerekeknek sem könnyű visszaszokni a felkelés-suli-háziírás-alvás ritmusába. Három sütkérezéssel, szabadban való szaladgálással és véget nem érő filmmaratonokkal töltött hónap után valószínűleg a gyomruk is görcsbe rándul, ha a korán kelésre gondolnak.

Tovább olvasom »

Új otthonra találtak a végtelenszer átalakítható kisállatok

Gyerekkorunkból mindannyiunknak lehetnek emlékei azokról a pillanatokról, amikor már kissé meguntunk ugyanazzal a babával játszani, és arra gondoltunk, milyen jó lenne most levágni, netalán filctollal befesteni rajta azokat a hosszú szőke fürtöket. Még az is lehet, hogy gyakorlatba is ültettük ötletünket, ám szüleink minden bizonnyal nem díjazták ezt a vakmerő újítást.

Tovább olvasom »
Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben