Kovácsovics Fruzsina a JátékNet nagykövete

Megtaláltuk a tökéletes nagykövetet, aki segít nekünk mosolyt csalni a gyerekek arcára. Ő nem más, mint Kovácsovics Fruzsina énekesnő, dalszerző, óvónő, aki csodás gyermekdalokkal, kreatív foglalkozásokkal és tündéri természetével kápráztatja el a gyerkőcöket. A Csillag születik döntőjéből is ismert énekesnő már három Fonogram-díjat is bezsebelt, ebből kettőt gyerekeknek szóló albumainak köszönhetően. 2013-ban az Elfeledett mézescsók, 2021-ben az Írórszág és Olvasváros nyerte el a szakmai zsűri kegyeit.

Fruzsi már 2012-ben megjelent első gyermeklemezében is igazán igényes dalcsokrot válogatott össze. Imádnivaló saját szövegei mellett kortárs költők, Lackfi János és Szalóczi Dani verseit zenésítette meg. Az album zeneileg egyszerre merít a magyar népzenéből és más, ismert zenei hagyományokból, például a folk és country zenéből. Koncertjein igazán interaktív élményre számíthatnak a gyerekek, móka közben pedig még észrevétlenül tanulhatnak is – például egy-két varázsigét.

JátékNet nagykövetként Fruzsi bemutatja majd kedvenc fejlesztő játékait, hogy segítsen nektek a választásban. Természetesen a gyerekek számára is készül meglepetésekkel, például mesemondással. Kövessetek minket YouTube-on és TikTokon, hogy semmiképp se maradjatok le Fruzsi videóiról! Nagykövetünk emellett adományozásban is segít majd nekünk. Az őszi Ország Játéka versenyen is találkozhattok vele, de addig is a JátékNet blogján illetve közösségi csatornáin is jobban megismerhetitek őt.

Ne felejtsétek el elolvasni a Kovácsovics Fruzsinával készült interjúnkat sem! A cikkből nemcsak az derül ki, hogy mi volt újdonsült nagykövetünk kedven játéka, hanem az is, hogy miért fontos a játék.

Olvasd el többi cikkünket is:

Egy igazán Súlyos Móka »

A végtelenbe és tovább! – Buzz Lightyear a láthatáron »

Agytorna nyárra: Pörgesd fel a fogaskerekeket! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben